Schrijf u in voor onze inspirerende nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze (kortings)acties.Inspiratie per thema, evenementen of seizoen.

U kunt zich op ieder moment eenvoudig uitschrijven

Laat u wekelijks inspireren door onze nieuwsbrief.

U kunt zich op ieder moment eenvoudig uitschrijven

Geef hieronder uw wensen door waarvan u een offerte wilt ontvangen.Wij doen de rest en zullen later met u contact opnemen om u een zo scherp mogelijke prijs te geven.

Stem op ons!Voor de Best OnlinePerformance award 2016.

Wij verloten elke maand een smoothie 2 go blender onder de stemmers.

Om de keuze voor het geschikte product voor u makkelijker te maken kunt u bij ons een gratis sample of proefmodel opvragen. De prijs en kwaliteit verschilt per producten. Wordt daardoor niet verrast en vraag vooraf een sample aan. Wanneer u het sample heeft ontvangen, kunt u hem beoordelen op o.a. kleur, kwaliteit en afmetingen.

Om een promotioneel artikel mooi te bedrukken is het artwork erg belangrijk. We hebben uw logo of artwork nodig als gevectoriseerd AI, EPS of PDF bestand.

Heeft u deze bestanden niet? Geen probleem.

Wij zetten uw artwork kosteloos voor u om. Hiermee wordt het beste drukresultaat bereikt. De lijnen en de afbeelding zijn dan scherp.

Ook deze zomer verwennen wij onze klanten weer graag met leuke geschenken. Helemaal hip deze zomer zijn de SeatZacs en hamamdoeken. Daarom ontvangt u bij uw bestelling in juli en augustus n van deze zomerse geschenken. Bestel vandaag nog op Allgifts en u gaat comfortabel de zomer door.

Deze actie loopt van 1 juli t/m 31 augustus 2018.

Bestelt u voor minimaal 1.000,– exclusief btw, dan ontvangt u een gratis Hamamdoek.

Bestelt u voor minimaal 2.500,– exclusief btw, dan ontvangt u een gratis SeatZac.

De producten worden apart van uw bestelling verzonden. Uw geschenk zal in de eerstvolgende maand na het plaatsen van de bestelling verzonden worden, mits de bestelling betaald is en het gaat om een afleveradres binnen de Benelux.

U garandeert dat alle door u verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 2; Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden

Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

De producten zijn niet verzilverbaar.

Allgifts.nl behoudt zich het recht om de voorwaarden aan te passen of te wijzigen.

Allgifts.nl behoudt zich het recht om de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de actie, neem dan contact met ons op.

Artikel 4; Geschillen / toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing. Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier. Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 5; Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Uw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om u te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts.nl. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om u eventueel te contacteren waaronder via onze nieuwsbrief.

I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Wij helpen u graag. Mocht u vragen hebben over een product of bedrukking. Neem dan contact op met onzeklantenservice.

Wij helpen u graag. Mocht u vragen hebben over een product of bedrukking. Neem dan contact op met onzeklantenservice.

Wij helpen u graag. Mocht u vragen hebben over een product of bedrukking. Neem dan contact op met onzeklantenservice.

Wij hebben geen artikelen gevonden voor uw zoekopdracht.

Een goedkope USB stick 16GB: een relatiegeschenk met een wow effect

Wat zou een computerfirma zijn zonder een ter zake doend relatiegeschenk zoals een goedkope USB stick 16GB? Het aantal mensen dat al dan niet hobbymatig met de pc werkt, is groot. Een USB stick bedrukkenmet zulke opslagcapaciteit laat toe dat men zijn eigen portable besturingssysteem er kan op zetten. Anderzijds is het een dankbaar backup medium waar uw relaties hun kostbare data op kwijt kunnen. U biedt uw relaties een stuk zekerheid; een gebaar dat op de nodige instemming kan rekenen.

Een goedkope USB stick 16GB aan uw relaties schenken biedt hen onverwachte mogelijkheden. Nu kunnen zevakantiefilmpjes, fotos en andere omvangrijke data opslaan als ze op vrienden- of familiebezoek gaan. Uw logo mag op de nodige belangstelling rekenen als het in een laptop of pc geplugd wordt. Een USB stick bedrukken en meegeven bij de aankoop van eenfototoestel of een videocamera als extra dataopslag: een aangename attentie die u voor weinig geld heel wat reclame oplevert. U maakt er vaste klanten mee.

Als u wilt opvallen, moet u indruk maken. Een fluitje van een cent als u voor dat doel een USB stick bedrukken laat. Om indruk te maken, moet ook de opdruk van een onberispelijke kwaliteit zijn. Dat is dan weer de precieze omschrijving voor de vakbekwaamheid van onze specialisten bij Allgifts.be. Wat zij met uw relatiegeschenk doen, mag gerust een kunst genoemd worden. Gecombineerd met een ijzersterke, transparante service en een directe betrokkenheid, belooftAllgifts.be u een relatiegeschenk dat uw promotie vleugels geeft.

20 jaar marktervaringOnline orderstatusGratis sampleDigitale drukproef voorafGratis logoservice

Privacy policyAlgemene voorwaardenKwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerdCookieverklaring

Geen nieuws missen?Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe relatiegeschenken, scherpe aanbiedingen en leuke acties.